Kraków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kraków
POL Kraków COA.svg
Lambang Kraków
POL Kraków map.svg
Lokasi Kraków
Katrangan cekak
Provinsi: Malopolskie (małopolskie)
Jembar: 326,8 km²
Padunung: 757.430 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: KR
Alamat
balé kutha:
pl. Wszystkich Świętych 3/4

31-004 Kraków

Situs wèb resmi: http://www.krakow.pl
Pulitik
Walikutha: Jacek Majchrowski

Kraków (Jerman Krakau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 757.430 jiwa. Jaman mbiyèn Kraków tau dadi kutha krajan Polen. Saiki waé sacara ora langsung Kraków isih dianggep kutha krajan ora resmi Polen.

Klub-klub Ulah raga[besut | besut sumber]

Galeri[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kraków&oldid=1090313"