Menyang kontèn

Provinsi Malopolskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
województwo małopolskie
Gendéra Provinsi Malopolskie Lambang Provinsi Malopolskie


Provinsi Malopolskie ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Kraków
Jembar 15.108 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


3.267.200 jiwa
216,2/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
19

Kalurahan 182
Babagan administratif

Provinsi Malopolskie (Polen województwo małopolskie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Kraków. Sing ndunungi cacahé ana 3.267.200 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.