Provinsi Malopolskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
województwo małopolskie
POL województwo małopolskie 1 flag.svg POL województwo małopolskie COA.svg
Gendéra Provinsi Malopolskie Lambang Provinsi Malopolskie
Malopolskie (EE,E NN,N).png

Provinsi Malopolskie ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Kraków
Jembar 15.108 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


3.267.200 jiwa
216,2/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
19

Kalurahan 182
Babagan administratif

POL województwo małopolskie map marked.svg

Provinsi Malopolskie (Polen województwo małopolskie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Kraków. Sing ndunungi cacahé ana 3.267.200 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.