Provinsi Malopolskie

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
województwo małopolskie
POL województwo małopolskie flag.svg POL województwo małopolskie COA.svg
Gendéra Provinsi Malopolskie Lambang Provinsi Malopolskie
Malopolskie (EE,E NN,N).png

Provinsi Malopolskie ing Polandia

Katrangan cekak
Kutha krajan Kraków
Jembar 15.108 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


3.267.200 jiwa
216,2/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
19

Kalurahan 182
Babagan administratif

POL województwo małopolskie map marked.svg

Propinsi Malopolskie (Polandia województwo małopolskie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Propinsi iki kutha krajané Kraków. Padunungé cacahé ana 3.267.200 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999.

Cithakan:Propinsi ing Polandia