Provinsi Mazowia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo mazowieckie
POL województwo mazowieckie flag.svg POL województwo mazowieckie COA.svg
Gendéra Provinsi Mazowia Lambang Provinsi Mazowia
Wojewodztwo mazowieckie.png

Provinsi Mazowia ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Warsawa
Jembar 35.598 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


5.136.000 jiwa
144,3/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
38

Kalurahan 325
Babagan administratif

Mazowsze Warszawa.png

Provinsi Mazowia (Polen województwo mazowieckie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Warsawa. Sing ndunungi cacahé ana 5.136.000 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.