Provinsi Lodz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo łódzkie
Flag of Lodzkie.svg POL województwo łódzkie COA.svg
Gendéra Provinsi Lodz Lambang Provinsi Lodz
Lodz Voivodship.png

Provinsi Lodz ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Lodz
Jembar 18.219 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.597.000


142,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
21

Kalurahan 177
Babagan administratif

Wojewodzkie lodzkie adm.png

Provinsi Lodz (Polen województwo łódzkie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Lodz. Sing ndunungi cacahé ana 2.597.000 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.