Provinsi Lodz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo łódzkie
Flag of Lodzkie.svg POL województwo łódzkie COA.svg
Gendéra Provinsi Lodz Lambang Provinsi Lodz
Lodz Voivodship.png

Provinsi Lodz ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Lodz
Jembar 18.219 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.597.000


142,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
21

Kalurahan 177
Babagan administratif

Wojewodzkie lodzkie adm.png

Propinsi Lodz (Polen województwo łódzkie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polen. Propinsi iki kutha krajané Lodz. Padunungé cacahé ana 2.597.000 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999.

Cithakan:Propinsi ing Polen

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lodz&oldid=1090205"