Provinsi Lodz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
województwo łódzkie
Flag of Lodzkie.svg POL województwo łódzkie COA.svg
Gendéra Provinsi Lodz Lambang Provinsi Lodz
Lodz Voivodship.png

Provinsi Lodz ing Polandia

Katrangan cekak
Kutha krajan Lodz
Jembar 18.219 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.597.000


142,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
21

Kalurahan 177
Babagan administratif

Wojewodzkie lodzkie adm.png

Propinsi Lodz (Polandia województwo łódzkie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Propinsi iki kutha krajané Lodz. Padunungé cacahé ana 2.597.000 jiwa.

Sajarah[sunting | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999.

Cithakan:Propinsi ing Polandia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lodz&oldid=1024366"