Provinsi Pomerania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo pomorskie
POL województwo pomorskie flag.svg POL województwo pomorskie COA.svg
Gendéra Provinsi Pomerania Lambang Provinsi Pomerania
Pomorskie (EE,E NN,N).png

Provinsi Pomerania ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Gdańsk
Jembar 18.293 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.192.000 jiwa
120/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
16

Kalurahan 123
Babagan administratif

Pommern Powiat.PNG

Provinsi Pomerania (Polen województwo pomorskie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Gdańsk. Sing ndunungi cacahé ana 2.192.000 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.