Provinsi Pomerania

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
województwo pomorskie
POL województwo pomorskie flag.svg POL województwo pomorskie COA.svg
Gendéra Provinsi Pomerania Lambang Provinsi Pomerania
Pomorskie (EE,E NN,N).png

Provinsi Pomerania ing Polandia

Katrangan cekak
Kutha krajan Gdańsk
Jembar 18.293 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.192.000 jiwa
120/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
16

Kalurahan 123
Babagan administratif

Pommern Powiat.PNG

Propinsi Pomerania (Polandia województwo pomorskie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Propinsi iki kutha krajané Gdańsk. Padunungé cacahé ana 2.192.000 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999.

Cithakan:Propinsi ing Polandia