Provinsi Wielkopolskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo wielkopolskie
POL województwo wielkopolskie flag.svg POL województwo wielkopolskie COA.svg
Gendéra Provinsi Wielkopolskie Lambang Provinsi Wielkopolskie
W Wielkopolskie.PNG

Provinsi Wielkopolskie ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Poznań
Jembar 29.826 km²
Padunung

 - Cacah (2005)
 - Kapadhetan


3.372.417 jiwa
113,1/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
31

Kalurahan 226
Babagan administratif

Woj wielkopolskie adm.png

Provinsi Wielkopolskie (Polen województwo wielkopolskie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Poznań. Sing ndunungi cacahé ana 3.372.417 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.