Provinsi Wielkopolskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
województwo wielkopolskie
POL województwo wielkopolskie flag.svg POL województwo wielkopolskie COA.svg
Gendéra Provinsi Wielkopolskie Lambang Provinsi Wielkopolskie
W Wielkopolskie.PNG

Provinsi Wielkopolskie ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Poznań
Jembar 29.826 km²
Padunung

 - Cacah (2005)
 - Kapadhetan


3.372.417 jiwa
113,1/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
31

Kalurahan 226
Babagan administratif

Woj wielkopolskie adm.png

Provinsi Wielkopolskie (Polen województwo wielkopolskie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Poznań. Sing ndunungi cacahé ana 3.372.417 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.