Provinsi Wielkopolskie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
województwo wielkopolskie
POL województwo wielkopolskie flag.svg POL województwo wielkopolskie COA.svg
Gendéra Provinsi Wielkopolskie Lambang Provinsi Wielkopolskie
W Wielkopolskie.PNG

Provinsi Wielkopolskie ing Polandia

Katrangan cekak
Kutha krajan Poznań
Jembar 29.826 km²
Padunung

 - Cacah (2005)
 - Kapadhetan


3.372.417 jiwa
113,1/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
31

Kalurahan 226
Babagan administratif

Woj wielkopolskie adm.png

Propinsi Wielkopolskie (Polandia województwo wielkopolskie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Propinsi iki kutha krajané Poznań. Padunungé cacahé ana 3.372.417 jiwa.

Sajarah[sunting | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999.

Cithakan:Propinsi ing Polandia