Provinsi Pomerania Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo zachodniopomorskie
POL województwo zachodniopomorskie flag.svg POL województwo zachodniopomorskie COA.svg
Gendéra Provinsi Pomerania Kulon Lambang Provinsi Pomerania Kulon
Wojewodztwo zachodniopomorskie.png

Provinsi Pomerania Kulon ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Szczecin (Stettin)
Jembar 22.896 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


1.694.865 jiwa
74/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
18

Kalurahan 114
Babagan administratif

ZP Powiaty.png

Provinsi Pomerania Kulon (Polen województwo zachodniopomorskie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Szczecin (Stettin). Sing ndunungi cacahé ana 1.694.865 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.