Provinsi Lublin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo lubelskie
Lubelskie flaga.png Lubelskie herb.png
Gendéra Provinsi Lublin Lambang Provinsi Lublin
Lublin Voivodship.png

Provinsi Lublin ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Lublin
Jembar 25,155 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.185.000
135/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
20

Kalurahan 213
Babagan administratif

Lubelskie powiaty.png

Propinsi Lublin (Polen województwo lubelskie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polen. Propinsi iki kutha krajané Lublin. Padunungé cacahé ana 2.185.000 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999. Mbiyen sadurungé Perang Donya II, tlatah kéné mayoritasé kaum Yahudi.

Cithakan:Propinsi ing Polen

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lublin&oldid=1090175"