Provinsi Lublin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
województwo lubelskie
Lubelskie flaga.png Lubelskie herb.png
Gendéra Provinsi Lublin Lambang Provinsi Lublin
Lublin Voivodship.png

Provinsi Lublin ing Polandia

Katrangan cekak
Kutha krajan Lublin
Jembar 25,155 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.185.000
135/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
20

Kalurahan 213
Babagan administratif

Lubelskie powiaty.png

Propinsi Lublin (Polandia województwo lubelskie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Propinsi iki kutha krajané Lublin. Padunungé cacahé ana 2.185.000 jiwa.

Sajarah[sunting | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999. Mbiyen sadurungé Perang Donya II, tlatah kéné mayoritasé kaum Yahudi.

Cithakan:Propinsi ing Polandia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lublin&oldid=1024359"