Lublin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lublin
POL Lublin COA.svg
Lambang Lublin
POL Lublin map.svg
Lokasi Lublin
Katrangan cekak
Propinsi: Lublin (lubelskie)
Jembar: 147 km²
Padunung: 350 392 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: LU
Alamat
balé kutha:
ul. Plac Łokietka 1
20-950 Lublin
Situs wèb resmi: http://www.lublin.eu/
Pulitik
Walikutha: Adam Wasilewski

Lublin iku kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 350 392 jiwa.

Klub-klub Ulah raga[besut | besut sumber]

http://www.motor-lublin.pl/

Galeri[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Lublin


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lublin&oldid=1029795"