Powiat Ryki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Rycki
Wappen des Powiat Rycki
Lambang Powiat Ryki

Lokasi Powiat Ryki
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Lublin
Ibukutha: Ryki
Jembar: 615,54 km²
Pedunung: 60 085 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 47,32 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: LRY
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Leszek Filipek
Alamat ul. Wyczółkowskiego 10a
08-500 Ryki
Situs wèb resmi: www.ryki.powiat.pl


Powiat Ryki iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Ryki. Powiat iki papané ana ing propinsi Lublin lan nduwé padunung 60.085 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lublin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Ryki&oldid=1091451"