Powiat Biłgoraj

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Powiat Biłgorajski
Wappen des Powiats
Lambang Powiat Biłgoraj

Lokasi Powiat Biłgoraj
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Lublin
Ibukutha: Biłgoraj
Jembar: 1677,79 km²
Pedunung: 104 501 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 32,79 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: LBL
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 10
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Stanisław Schodziński
Alamat ul. T. Kościuszki 87
23-400 Biłgoraj
Situs wèb resmi: lubelskie.pl/mapa/powiatybilgoraj.htm


Powiat Biłgoraj iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Biłgoraj. Powiat iki papané ana ing propinsi Lublin lan nduwé padunung 104.501 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lublin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Biłgoraj&oldid=1024694"