Powiat Chełm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Chełmski
Wappen des Powiat Chełmski
Lambang Powiat Chełm

Lokasi Powiat Chełm
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Lublin
Ibukutha: Chełm
Jembar: 1779,64 km²
Pedunung: 73 709 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 6,23 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: LCH
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 13
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Kazimierz Stocki
Alamat pl. Niepodległości 1
22-100 Chełm
Situs wèb resmi: www.powiat.chelm.pl/


Powiat Chełm iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Chełm. Powiat iki papané ana ing propinsi Lublin lan nduwé padunung 73.709 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lublin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Chełm&oldid=1024686"