Chełm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chełm
POL Chełm COA.svg
Lambang Chełm
POL Chełm map.svg
Lokasi Chełm
Katrangan cekak
Propinsi: propinsi Lublin
Jembar: ... km²
Padunung: 68.611 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chełm
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Chełm iku kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 68.611 jiwa.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cithakan:Propinsi Lublin


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chełm&oldid=1029719"