Powiat Zamość

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Powiat Zamojski
Wappen des Powiat Zamojski
Lambang Powiat Zamość

Lokasi Powiat Zamość
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Lublin
Ibukutha: Zamość
Jembar: 1872,27 km²
Pedunung: 110 596 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 10,57 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: LZA
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 12
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Henryk Matej
Alamat ul. Przemysłowa 4
22-400 Zamość
Situs wèb resmi: www.starostwo.zamosc.pl/


Powiat Zamość iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Zamość. Powiat iki papané ana ing propinsi Lublin lan nduwé padunung 110.596 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lublin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Zamość&oldid=1024687"