Powiat Lublin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Lubelski
Wappen des Powiat Lubelski
Lambang Powiat Lublin

Lokasi Powiat Lublin
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Lublin
Ibukutha: Lublin
Jembar: 1679,42 km²
Pedunung: 139 429 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 8,94 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: LUB
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 14
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Tadeusz Łazowski
Alamat ul. Spokojna 9
20-074 Lublin
Situs wèb resmi: www.powiat.lublin.pl


Powiat Lublin iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Lublin. Powiat iki papané ana ing propinsi Lublin lan nduwé padunung 139.429 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lublin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Lublin&oldid=1024693"