Powiat Parczew

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Powiat Parczewski
Wappen des Powiat Parczewski
Lambang Powiat Parczew

Lokasi Powiat Parczew
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Lublin
Ibukutha: Parczew
Jembar: 952,62 km²
Pedunung: 36 644 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 28,12 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: LPA
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Waldemar Wezgraj
Alamat ul. Warszawska 24
21-200 Parczew
Situs wèb resmi: www.parczew.pl


Powiat Parczew iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Parczew. Powiat iki papané ana ing propinsi Lublin lan nduwé padunung 36.644 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lublin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Parczew&oldid=1024683"