Powiat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat di Polen

Powiat iku laladan tingkat loro jroning pamérangan administratif Polen, bisa diterjemahaké kanthi frasa dhistrik utawa laladan tingkat II lan kurang luwih mèmper karo kabupatèn ing Indonésia. Powiat iku pérangan saka unit sing luwih gedhé sing disebut województwo, sing kurang luwih setingkat karo propinsi. Powiat dhéwé dipérang manèh dadi sawetara gmina. Ana rong jinis powiat, powiat ziemski (dhistrik rural) sing cacahé 314 lan powiat grodzki (dhistrik urban) sing cacahé ana 65.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat&oldid=1090119"