Powiat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Powiat di Polandia

Powiat iku laladan tingkat loro jroning pamérangan administratif Polandia, bisa diterjemahaké kanthi frasa dhistrik utawa laladan tingkat II lan kurang luwih mèmper karo kabupatèn ing Indonésia. Powiat iku pérangan saka unit sing luwih gedhé sing disebut województwo, sing kurang luwih setingkat karo propinsi. Powiat dhéwé dipérang manèh dadi sawetara gmina. Ana rong jinis powiat, powiat ziemski (dhistrik rural) sing cacahé 314 lan powiat grodzki (dhistrik urban) sing cacahé ana 65.

Deleng uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat&oldid=1045092"