Powiat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Powiat di Polen

Powiat iku laladan tingkat loro sajeroning pamérangan administratif Polen, bisa diterjemahaké kanthi frasa dhistrik utawa laladan tingkat II lan kurang luwih mèmper karo kabupatèn ing Indonésia. Powiat iku péranganing unit kang luwih gedhé kang karan województwo, kang kurang luwih setingkat karo provinsi. Powiat dhéwé dipérang manèh dadi sawetara gmina. Ana rong jinis powiat, powiat ziemski (dhistrik rural) kang cacahé 314 lan powiat grodzki (dhistrik urban) kang cacahé ana 65.

Uga delengen[besut | besut sumber]