Powiat Włodawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Włodawski
Wappen des Powiat Włodawski
Lambang Powiat Włodawa

Lokasi Powiat Włodawa
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Lublin
Ibukutha: Włodawa
Jembar: 1256,27 km²
Pedunung: 40 430 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 34,08 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: LWL
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 7
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Edward Łągwa
Alamat al. J. Piłsudskiego 24
22-200 Włodawa
Situs wèb resmi: www.powiat.wlodawa.pl


Powiat Włodawa iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Włodawa. Powiat iki papané ana ing propinsi Lublin lan nduwé padunung 40.430 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lublin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Włodawa&oldid=1091447"