Provinsi Subkarpathia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
województwo podkarpackie
POL województwo podkarpackie flag.svg POL województwo podkarpackie COA.svg
Gendéra Provinsi Subkarpathia Lambang Provinsi Subkarpathia
Subcarpathian Voivodship.png

Provinsi Subkarpathia ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Rzeszów
Jembar 17.844 km²
Padunung

 - Cacah (2006)
 - Kapadhetan


2.098.000 jiwa
118/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
21

Kalurahan 159
Babagan administratif

PPA podkarpackie powiaty.svg

Provinsi Subkarpathia (Polen województwo podkarpackie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Rzeszów. Sing ndunungi cacahé ana 2.098.000 jiwa.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.