Śrem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Śrem
POL Śrem COA.svg
Lambang Śrem
120px
Lokasi Śrem
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Wielkopolska
Jembar: 12,37 km²
Padunung: 29 880 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Śrem
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Adam Lewandowski

Śrem (Jerman Schrimm) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 29 880 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Śrem&oldid=1090604"