Śrem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Śrem
POL Śrem COA.svg
Lambang Śrem
120px
Lokasi Śrem
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Wielkopolska
Jembar: 12,37 km²
Pedunung: 29 880 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Śrem
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Adam Lewandowski

Śrem (Jerman Schrimm) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 29 880 jiwa.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Śrem&oldid=817991"