21 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

21 Juni punika dinten ingkang kaping 172 utawi 173 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 2012 Montor Miber Angkatan Udara Indonésia Fokker 27 ngalami kacilakan lan dhawah ing satunggaling komplèks griya-griya ing Jakarta, lan niwasaken sakirangipun 11 jiwa.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    20 Juni – 21 Juni – 22 Juni