20 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

20 Juni punika dinten ingkang kaping 171 utawi 172 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Attila
  • 2012 Wonten wartos saking biro pers Mesir MENA manawi Hosni Mubarak ingkang dipunvonis kunjara salawasipun gesang ing tanggal 2 Juni 2012, sapunika sampun tilar donya kanthi klinis. Nanging wartos punika dipunbantah sawatawis pajabat sénior Mesir.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    19 Juni – 20 Juni – 21 Juni