20 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

20 Juni punika dinten ingkang kaping 171 utawi 172 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Attila
  • 2012 Wonten wartos saking biro pers Mesir MENA manawi Hosni Mubarak ingkang dipunvonis kunjara salawasipun gesang ing tanggal 2 Juni 2012, sapunika sampun tilar donya kanthi klinis. Nanging wartos punika dipunbantah sawatawis pajabat sénior Mesir.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    19 Juni – 20 Juni – 21 Juni