20 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 Juni punika, dinten ingkang kaping 171 utawi 172 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Attila
  • 2012 Wonten wartos saking biro pers Mesir MENA menawi Hosni Mubarak ingkang dipunvonis kunjara salawasipun gesang ing tanggal 2 Juni 2012, sapunika sampun tilar donya sacara klinis. Nanging wartos punika dipunbantah sawetawis pajabat sénior Mesir.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

19 Juni – 20 Juni – 21 Juni