20 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 Juni punika dinten ingkang kaping 171 utawi 172 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Attila
  • 2012 Wonten wartos saking biro pers Mesir MENA manawi Hosni Mubarak ingkang dipunvonis kunjara salawasipun gesang ing tanggal 2 Juni 2012, sapunika sampun tilar donya kanthi klinis. Nanging wartos punika dipunbantah sawatawis pajabat sénior Mesir.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 Juni – 20 Juni – 21 Juni