2 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 Juni punika dinten ingkang kaping 153 utawi 154 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 Juni – 2 Juni – 3 Juni