1 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Juni punika, dinten ingkang kaping 152 utawi 153 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hari Kelahiran Pancasila, Dinten Wiyosing Pancasila

Uga delengen[besut | besut sumber]

31 Mèi – 1 Juni – 2 Juni