1 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Juni punika, dinten ingkang kaping 152 utawi 153 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hari Kelahiran Pancasila, Dinten Wiyosing Pancasila

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

31 Mei – 1 Juni – 2 Juni