193

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198
Dasawarsa: 180-an  190-an  200-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-193 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]