Romawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tembung Romawi bisa ateges warna-warna. Sawetara tembung sing magepokan karo Romawi antarané: