3 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

3 Juni punika dinten ingkang kaping 154 utawi 155 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

2 Juni – 3 Juni – 4 Juni