Pol Pot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pol Pot

Saloth Sar (19 Mei 192815 April 1998), luwih ditepangi karo jeneng Pol Pot, iku pamimpin Khmer Abang lan Predana Mentri Kamboja saka 1976 nganti 1979. Pamaréntahané akèh disalahaké nggawé kapatèné kurang luwih rong yuta padunung Kamboja, sanadyan prakira-kirané béda-béda.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pol_Pot&oldid=1098937"