19 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 19 Mei)

19 Mei punika, dinten ingkang kaping 139 utawi 140 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Napoleon
Napoleon

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Mei - 19 Mei - 20 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Mèi&oldid=1061390"