19 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 19 Mei)

19 Mèi punika dinten ingkang kaping 139 utawi 140 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Napoleon

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Mèi - 19 Mèi - 20 Mèi