19 Mei

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

19 Mei punika, dinten ingkang kaping 139 utawi 140 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Napoleon
Napoleon

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
18 Mei - 19 Mei - 20 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Mei&oldid=804030"