19 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 19 Mei)

19 Mei punika, dinten ingkang kaping 139 utawi 140 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Napoleon

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Mei - 19 Mei - 20 Mei