19 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 19 Mei)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

19 Mèi punika dinten ingkang kaping 139 utawi 140 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Napoleon

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Mèi-19 Mèi-20 Mèi