15 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 April punika, dinten ingkang kaping 105 utawi 106 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

14 April15 April16 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=15_April&oldid=803996"