16 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

16 April punika dinten ingkang kaping 106 utawi 107 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Lindhu kanthi kakiyatan 7,8 Mw ngguncang provinsi Sistan lan Baluchestan, Iran.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    15 April – 16 April – 17 April