16 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 April punika, dinten ingkang kaping 106 utawi 107 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 April – 16 April – 17 April