16 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 April punika dinten ingkang kaping 106 utawi 107 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 April – 16 April – 17 April