16 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

16 April punika dinten ingkang kaping 106 utawi 107 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Lindhu kanthi kakiyatan 7,8 Mw ngguncang provinsi Sistan lan Baluchestan, Iran.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    15 April – 16 April – 17 April