16 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 April punika, dinten ingkang kaping 106 utawi 107 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 April16 April17 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_April&oldid=861084"