17 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 April punika, dinten ingkang kaping 107 utawi 108 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 April – 17 April – 18 April