18 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 April punika dinten ingkang kaping 108 utawi 109 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 April – 18 April – 19 April