18 April

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

18 April punika, dinten ingkang kaping 108 utawi 109 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

17 April18 April19 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_April&oldid=803999"