19 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

19 April punika dinten ingkang kaping 109 utawi 110 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 April – 19 April – 20 April