19 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 April punika, dinten ingkang kaping 109 utawi 110 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 April – 19 April – 20 April