19 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 April punika dinten ingkang kaping 109 utawi 110 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 April – 19 April – 20 April