20 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 April punika dinten ingkang kaping 110 utawi 111 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 April – 20 April – 21 April