20 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 April punika, dinten ingkang kaping 110 utawi 111 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

19 April – 20 April – 21 April