20 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

20 April punika dinten ingkang kaping 110 utawi 111 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 20 April 2011 Montor miber régional Sukhoi Superjet 100 nglaksanakaken pamiberan komersialipun ingkang kapindhah saking Yerevan, Arménia, dhateng Moskwa.
  • 20 April 2011 Penyanyi balada Indonésia, Franky Sahilatua, tilar donya ing Jakarta ing yuswa 57 taun.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    19 April – 20 April – 21 April