14 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 April punika, dinten ingkang kaping 104 utawi 105 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

13 April – 14 April – 15 April