14 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 April punika, dinten ingkang kaping 104 utawi 105 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 14 April ing Wikimedia Commons.
13 April14 April15 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=14_April&oldid=861080"