14 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

14 April punika dinten ingkang kaping 104 utawi 105 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Nicolás Maduro kapilih minangka Présidhèn Venezuela.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

    Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

    13 April – 14 April – 15 April