14 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

14 April punika dinten ingkang kaping 104 utawi 105 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Nicolás Maduro kapilih minangka Présidhèn Venezuela.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

    Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

    13 April – 14 April – 15 April