13 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 April punika dinten ingkang kaping 103 utawi 104 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 April – 13 April – 14 April