13 April

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

13 April punika, dinten ingkang kaping 103 utawi 104 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

12 April13 April14 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=13_April&oldid=803994"