12 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 April punika dinten ingkang kaping 102 utawi 103 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 April – 12 April – 13 April