12 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 April punika, dinten ingkang kaping 102 utawi 103 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

11 April12 April13 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12_April&oldid=803993"