11 April

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

11 April punika, dinten ingkang kaping 101 utawi 102 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[sunting | besut sumber]

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

10 April – 11 April – 12 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_April&oldid=999548"