11 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

11 April punika dinten ingkang kaping 101 utawi 102 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 April – 11 April – 12 April