11 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 April punika, dinten ingkang kaping 101 utawi 102 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

10 April – 11 April – 12 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_April&oldid=999548"