Kutha Sawahlunto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{nama}}}
Lambang Kota Sawahlunto.jpg

Lambang {{{nama}}}
{{{peta}}}

Peta lokasi {{{nama}}}
Koordinat : 100,41° - 100,50° BT
0,33° - 0,48° LS
Motto: Sawahlunto Kota Wisata Tambang Yang Berbudaya'
Provinsi Sumatra Kulon
Kutha krajan {{{kutha krajan}}}
Jembar {{{luas}}}
Pedunung  
 · Cacahé {{{penduduk}}}
 · Kapadhetan {{{kepadatan}}} jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum {{{dasar hukum}}}
Tanggal {{{tanggal}}}
Dina dadi 1 Desember 1888
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0754
APBD {{{apbd}}}
DAU {{{dau}}}
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa Minang, Indonésia, Jawa
Agama Islam, Kristen
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.sawahluntokota.go.id

Kutha Sawahlunto iku kutha sing dumunung ing propinsi Sumatra Kulon, Indonésia. Kutha iki leté 95 km saka kutha krajan propinsi, ya iku kutha Padang.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala luar[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kutha Sawahlunto ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sawahlunto&oldid=1050236"