Parté Gerakan Indonesia Raya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Kothakinfo parté

Parté Gerakan Indonésia Raya iku parté pulitik ing Indonésia. Jroning Pamilihan Umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 5.

Kapengurusan[besut | besut sumber]

Ana jeneng-jeneng sing cukup populèr sing dadi pangurus pusat parté iki, antara liya Fadli Zon, Muchdi Pr lan Halida Hatta, kateluné minangka Wakil Ketua Umum.