Partai Gerakan Indonesia Raya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cithakan:Kothakinfo parté

Parté Gerakan Indonésia Raya iku parté pulitik ing Indonésia. Jroning Pamilihan Umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 5.

Kapengurusan[sunting | besut sumber]

Ana jeneng-jeneng sing cukup populèr sing dadi pangurus pusat parté iki, antara liya Fadli Zon, Muchdi Pr lan Halida Hatta, kateluné minangka Wakil Ketua Umum.