Parté Demokrasi Indonesia Perjuangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lambang PDI-P

Parté Dhémokrasi Indonésia Perjuangan (PDI-P) iku parté pulitik ing Indonésia. Lairé PDI-P bisa digandhèngaké karo prastawa 27 Juli 1996. Wiwit saka prastawa iki tampil Megawati Soekarnoputri ing kancah pulitik nasional. Senadyan sadurungé prastawa iki Megawati wis kacathet minangka Ketua Umum Parté Dhémokrasi Indonésia lan anggota Komisi I DPR, nanging sawisé prastawa iki jenengé misuwur ing saindhenging Indonésia.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]