Partai Nasional Benteng Kerakyatan Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Partai Nasional Benteng Kerakyatan Indonesia

Parté Nasional Benteng Kerakyatan Indonésia iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 26.

Uga delengen[besut | besut sumber]