Partai Demokrasi Pembaruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Partai Demokrasi Pembaruan

Parté Dhémokrasi Pembaruan iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 16.

Uga delengen[besut | besut sumber]