Partai Penegak Demokrasi Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Partai Penegak Demokrasi Indonesia

Parté Penegak Dhémokrasi Indonésia iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 19.

Uga delengen[besut | besut sumber]