Partai Republika Nusantara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Partai Republika Nusantara

Parté Républika Nusantara iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 21.

Uga delengen[besut | besut sumber]