Partai Daulat Aceh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Partai Daulat Aceh

Parté Daulat Acèh iku parté pulitik ing Indonésia. Parté iki mèlu sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009 lan pamilihan anggota parlemen laladan Provinsi Nanggroe Acèh Darussalam.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. http://www.acehutara.go.id/?pilih=hal&id=51