Partai Kebangkitan Nasional Ulama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Partai Kebangkitan Nasional Ulama

Parté Kebangkitan Nasional Ulama iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 34.

Uga delengen[besut | besut sumber]