Partai Merdeka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Kotak info parté pulitik Parté Merdeka iku parté pulitik Indonésia sing diadegaké déning Adi Sasono lan wektu iki dpipmpin déning Rosmawi Hasan. Diadegaké tanggal 10 Oktober 2002, parté iki pisanan mèlu pemilu taun 2004.

Pranala njaba[besut | besut sumber]