Parté Kasih Demokrasi Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Parté Kasih Demokrasi Indonesia

Parté Kasih Dhémokrasi Indonésia (dicekak PKD Indonésia utawa PKDI) iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 32.

Dhasar hukum[besut | besut sumber]

  1. Surat Kaputusan Mantri Kehakiman lan HAM RI Nomor: M-UM.06.08-20 Tahun 2003, tanggal 21 Januari 2003, bab Pangesahan Badan Hukum PKD Indonésia
  2. Surat Kaputusan Mantri Kehakiman lan HAM RI Nomor: M-08.UM.06.08 Tahun 2003, tanggal 17 Juli 2003, bab Pengesahan Badan Hukum PKD Indonésia
  3. Surat Kaputusan Mantri Hukum lan HAM RI Nomor: M-06.UM.06.08 Tahun 2007, tanggal 17 April 2007, bab Pangesahan Owah-owahan Jeneng, Lambang, lan Pengurus DPP PKD Indonésia 2007-2012
  4. Surat Kaputusan Mantri Hukum lan HAM RI Nomor: M.HH-45.AH.11.01 Tahun 2008, tanggal 3 April 2008, bab Pangesahan Owah-owahan Anggaran Dhasar, Anggaran Rumah Tangga, lan Susunan Kapengurusan Dewan Pimpinan Pusat Parté Kasih Dhémokrasi Indonésia (DPP PKD Indonésia) 2007-2012

Uga delengen[besut | besut sumber]

DPC KABUPATEN TOLIKARA

Pranala njaba[besut | besut sumber]